Moje nejoblíbenější erotické masáže v Praze

11/05/2017

Ukážu vám ty nejlepší erotické masáže v Praze a poradím, jak si sestavit skutečně nejlákavější menu se vším všudy včetně doplňkových služeb. Tak, připraveni? Pojďme na to!

Už předem říkám, že s obyčejnou erotickou masáží z nějakého privátku se zpola zahalenou slečnou u mě prostě nepochodíte. Když už erotickou masáž, tak se vším všudy od diskrétního přístupu (vážně nestojím o to potkávat jiné přiblble se usmívající chlápky v předsíní), přes vzrušující intimní atmosféru až po skutečně profesionální zážitek bez zbytečného podbízení se (alias nabídky na božský sex, samozřejmě za příplatek).

Kam za špičkovými službami

V úvahu tak připadají výhradně profesionální erotické masážní salóny, ponejvíce v centru. Věděli jste, že jeden najdete jen pár kroků od Václavského náměstí? Vždycky se musí smát těm davům turistů, kteří chodí okolo, fotí si historické fasády a vůbec nic netuší. Ale zpátky k tématu.

Dvojnásobné potěšení aneb masáž čtyř rukou.

Krásné druhé místo, ale opravdu krásné! Většinou si vybírám černovlásku a blondýnku, abych to měl pěkně kontrastní, nebo jednu malou masérku a druhou zase vyšší. Podle chuti je možno sestavovat masírující pár i takzvaně půl napůl nebo využít pouze služby šikovných mužů, ale takové potěšení já nevyhledávám, takže nemůžu sloužit.

Dvě jsou víc než jedna

Kýžené vzrušení a pocit něčeho výjimečného začíná už na recepci. Tady si mě moje masérky chytí každá z jedné strany a pěkně nesmlouvavě nasměrují do pokojíčku. Zatímco mi jedna pomáhá se svlékáním, druhá odkládá moje věci pěkně na poličku. Připadám si jako král a ani kvůli tomu nemusím do Bangkoku - viz. článek ZDE.

Sprcha dost velká pro tři

Pak jdeme všichni tři (najednou, samozřejmě) do připravené sprchy. Zatímco jedna masérka si vezme na paškál záda, druhá pěkně namydlí nohy a hrudník a... Však vy víte. Klidně bych i oplatil, ale na to tu už není moc prostoru. Mimochodem, až si budete tuhle službu objednávat, rozhodně se ujistěte, že masážní erotický salón opravdu disponuje dostatečně velkou sprchou, případně saunou nebo vířivkou. Jinak to prostě není ono.

Já nahoře, ty dole

A už je to tady. Čtyři ruce se neupejpají. Nejdříve hledají všechna bolavá místečka a uvolní je (Vy se docela dost hrbíte nad počítače, že?), aby se vzápětí jedna masérka ujala linií hlavy a krku (víte, jak citlivý dokáže být ušní lalůček?) a druhá se pohodlně obkročmo usadila na moje záda, a začala po nich přejíždět svým vypracovaným zadečkem.

Dva výstřiky? Žádný problém!

Poprvé jsem byl z takového vývoje věcí natolik unešen, že na první finále došlo prakticky hned po obrátce. To prostě nešlo, vážení. Masérky to přijaly s klidem, ale svou aktivitu utlumily jen na chvilku. Za chvíli znovu pokračovaly v dráždění mých erotogenních zón a na mé nesmělé upozornění, že už dneska asi nic nebude, jednoduše nebraly zřetel. A povedlo se. Další orgasmus byl otázkou ani ne deseti minut a možná by došlo i na další, kdybych další pokusy rezolutně neodmítnul. Ono přijít na večerní webinář totálně mimo taky není úplně OK.

Jen krůček od vrcholové příčky

Ptáte se, proč jsem tomuhle exkluzivní číslu nepřidělil první místo? Jednu vadu na kráse totiž přece jenom má - nemůžu si ho dopřávat tak často, jak bych chtěl. Cena za čtyřruční práci je oproti klasické masáži prakticky dvojnásobná, a když si k tomu ještě objednáte další vychytávky jako masáž prostaty nebo třeba foot job, je rozpočet přečerpán klidně na měsíc. Na druhou stranu, pokud se potřebuju odměnit nebo si koupit "něco pěkného k narozeninám" je čtyřručka jasná volba.

Masáž prostaty jako číslo jedna

To masáž prostaty zakoupená jako doplňková služba k jiným masážím je docela něco jiného. Její cena většinou nepřesáhne 500 Kč, ale fakt to stojí za to. Za cenu lepší večeře v restauraci dostanete orgasmus, který se nedá s ničím porovnat. Není lokalizovaný jen na jedno místo, ale rozlévá se jako mohutná vlna a slastné pocity přetrvávají opravdu dlouho.

Potěšení jen tak mimochodem

Jak mi poradil kamarád, na masáž prostaty je napoprvé třeba zajít tam, kde z ní nedělají žádnou vědu. Jinak chlap ztuhne, protože se mu někdo hrabe v análu, a prostě nic nebude. Ani bych se tomu moc nedivil, takže jsem poslechl.

Nezbytná příprava

Je dobré nezapomínat na to, že před masáží prostaty je nutné se docela vyprázdnit, třeba klystýrem nebo nějakým projímadlem nebo čípkem (to první je lepší a rychlejší). V salónu už se na to většinou neptají, pokládají to za samozřejmost, tak ať se vyhnete trapné chvilce.

Stejně žhavá jako všechny ostatní

Úvod je stejný jako při klasické erotické masáži. Jdeme do sprchy, lehnu si na břicho a užívám si to. první vrchol blaha však přijde velmi brzy.

Dvojitý orgasmus zaručen

Mám roztažené nohy, aby měla masérka dobrý přístup k penisu a varlatům. Ty celou dobu dráždí a hladí, aby odvedla moje myšlenky od druhé poloviny masáže. Prsty druhé ruky si jemně omočí v gelu a zajede s nimi do kakaové dírky. Cítím, jak s nimi chvíli šmejdí a rejdí, až nakonec nahmatá bouličku, kterou začne dráždit a laskat. K čemu to přirovnat? Možná k šikovnému jazýčku bruslícímu po špičce penisu sem a tam neuvěřitelnou rychlostí. Ještě finální zatřepání nebo zakloktání prsty do stran (jak chcete).

A už je to tady

Přichází ta vlna, to mohutné teplo, uvolňující rozkoš, která mě dokonale ochromí a pak ponechá s výrazem dokonalého připitomněle se usmívajícího blba. Takový dojem nenavodí ani vakuová pumpa nebo dráždivý orál.

Ale na odpočinek není čas. Musím se otočit a znovu se nechat vynést nahoru, tentokrát už klasicky. Není to problém. Zatím se mi nestalo, že by se jeden nebo druhý orgasmus nepovedl, i když občas to bylo trochu náročnější. A právě za tohle dvojité vzrušení a parádní zážitek má u mě masáž prostaty jasnou jedničku. Vyzkoušejte ji, až se příště vypravíte do svého oblíbeného erotického masážního salónu! Děláte to i pro svoje zdraví, a když k tomu přidáte šálek kávy podle téhle super studie TADY, bude všechno perfektní.

© 2017 Adam's Travel Blog. All rights reserved.
Powered by Webnode
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started