Zdeněk Diviš


 

Zdravím všechny. Já jsem Zdeněk a tohle je takový můj malý blog o erotických masážích. Začal jsem ho psát, když svíčkám na dortu chyběly jen tři kolegyně do kulaťoučké třicítky - správně, je mi 27 let. Poprvé jsem na svět vykouknul v jedné vesničce blízko Uherského Brodu (zase správně, tam co se narodil Jan Ámos Komenský), ale po vystudování informatiky se mým mateřským útočištěm stala Praha se vším všudy. O fešné ajťáky je prý totiž všude nouze.

Proč tohle píšu?

Jak už jste určitě pochopili, erotické masáže patří k mým oblíbeným koníčkům. Třídím je, klasifikuju, hodnotím, a samozřejmě si je taky užívám. Maximálně. Vím, kde dělají tu nejlepší nuru, kam zajít na smyslnou Tantru nebo co si v ceníku představit pod pojmy foot job nebo Tenga egg.

Ale nejsem na to sám

Už druhým rokem to táhnu s přítelkyní Markétkou, která je z mé záliby nadšená, a vždycky ze mě vytáhne všechny zážitky, aby je pak mohla sama vyzkoušet a zopakovat. Je v tom vážně profík, kolikrát se nestačím divit, co všechno dokáže. A to bych mohl odpřísáhnout, že předtím s ničím takovým zkušenosti neměla. Jen na tu masáž pro páry ji ne a nedostanu, a přitom jsem přesvědčený, že by se jí nápaditá a mazlivá tantra vážně líbila. Ona miluje různé voňavé svíčky a peříčkem bych ji mohl lechtat klidně do omrzení. Dokonce i masérku by si mohla vzít místo maséra (klidně bych jí nějakou doporučil), ale zkrátka ne.

Do roka a do dne

Ale dal jsem si předsevzetí, že v ní tohle přesvědčení zlomím - za rok, nejpozději. Tak mi držte palce. A mezitím si můžete přečíst něco z mých zážitků, postřehů a načerpat inspiraci a pár dobrých rad pro svou vlastní návštěvu erotického masážního salónu. Nechte se nalákat a udělejte ten první krok. Rád si o tom s vámi tady na blogu pěkně popovídám, případně poradím nebo doporučím - jak budete chtít. Tak jen směle do toho. Erotické masáže vám otevírají

© 2017 Adam's Travel Blog. All rights reserved.
Powered by Webnode
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started